Team & Ambassadeurs

Mark Meinema

Van TEDx Groningen tot startups in Teheran: Mark Meinema werkt al ruim 25 jaar over de hele wereld als spreker, sprekerscoach, voorlichter en docent, maar heeft ook jarenlang IT-ondersteuning en systeembeheer gedaan.

Zijn specialiteit is het bestrijden van ‘filter failure’ of informatie-ruis. Daardoor werk je alleen met informatie die op dat moment werkelijk relevant is en kun je uit de enorme berg informatie filteren wat er het meest toe doet, zowel bij het vastleggen, terugvinden als delen ervan.

Martijn Aslander

Martijn Aslander is al meer dan 10 jaar één van de meest ervaren sprekers op het gebied van de netwerk- en informatiesamenleving.

Zijn boeken Easycratie en Nooit Af gelden als een standaardwerk voor menig bestuurder. Als StandUp Filosoof onderzoekt en verwoordt hij elke dag opnieuw mogelijkheden om problemen te tackelen en kansen te verzilveren. Met zijn nieuwste thema, Digitale Fitheid pioniert hij wederom in de voorhoede van de toekomst van werk.

Anna Dora Winius

De rol van verbinder loopt als een rode draad door haar leven, zo ook het verbinden van mens en technologie. Haar focus ligt met name op slow technology en techno-stress en hoe deze de prestaties binnen een team of organisatie beïnvloeden. Het doel dat zij daarbij nastreeft is het creëren van momenten voor rust en reflectie om de persoonlijke en professionele ontwikkeling te stimuleren. Haar motto: What you see is what you get!

Bart Timmers

Bart is ooit door koningin Maxima toegesproken met de woorden: “Ah, u bent die nerd-huisarts”, waarop zijn antwoord was: “Majesteit, als u dat zegt beschouw ik dat als een geuzennaam” Maar hij ziet zichzelf toch vooral als huisarts. Wel met zeer ruime belangstelling voor digitale zorg (eHealth) en innovaties. In die hoedanigheid geeft hij ook regelmatig presentaties en workshops voor collega-huisartsen. Samen met Fokke Kooistra geeft hij ook workshops over slimmer werken in de huisartsenpraktijk, onder de noemer “Organiseer Je Praktijk”. Verder is hij onder andere redactieraadslid van ICT&Health en was hij vast teamlid bij “Dokters vs. Internet” van KRO/NCRV.

David Bakker

David Bakker is een video maker, trainer in Time Management, thuiswerken en snellezen (via TIJDwinst.com) en draailampje uitvinder.

Dieter Möckelmann

Oorspronkelijk is Dieter geschiedenisdocent en werkte jarenlang voor Kennisnet als sectormanager primair onderwijs. Sinds 1 januari 2010 heeft hij zijn eigen bedrijf, Dieter.nl. Vanuit dit bedrijf verzorgt hij trainingen en consultancytrajecten voor het onderwijs, waarbij de de effectieve inzet van ICT de rode draad is. De laatste jaren is hij een veelgevraagd spreker en dagvoorzitter en soms wordt hij ‘trendwatcher in het onderwijs’ genoemd. Sinds 2020 is hij mede eigenaar van GoMeet.nl. In deze online campus verzorgt hij events en faciliteert hij bijeenkomsten.

Frits Bussemaker

Frits is Business Community Builder & D1G1T4L C0NN3CT0R.

Hij beweegt zich op het snijvlak van Informatie Technologie, Innovatie en Impact.

Jarno Duursma

Jarno Duursma is een technologie-expert, publicist en spreker op het gebied van toekomstige digitale technologie. Hij schreef boeken en rapporten over kunstmatige intelligentie, blockchain, Deepfake technologie en ‘Machines met verbeeldingskracht‘. Hij is maker van de ‘listening to the future’ tech-podcast en DIY onderzoeker op het gebied van slim werken vanuit het uitgangspunt ‘Time is the most valuable currency. It is infinite and scarce at the same time.’

Joost Plattel

Joost is data-strateeg. Door het bouwen van prototypes, koppelingen van API’s en andere software helpt hij organisaties inzichtelijk te maken wat er mogelijk is met data in de breedste zin van het woord. In zijn vrije tijd brouwt hij bier met Brouwerij Nooitgedacht en wandelt hij graag lange afstand wandelroutes & pelgrimstochten.

Kevin Weijers

Kevin is ondernemer, spreker en schrijver van het boek ’21 dagen niet klagen’. Hij vertaalt ideeën en uitdagingen naar experimenten, en schrijft en vertelt daar over op zijn blog.

Maarten van den Berg

Maarten helpt bedrijven met het verbeteren van de digitale ervaring van de werknemers en die van hun klanten. Hij is Service Design trainer, koffieliefhebber en ondernemer, met een achtergrond in design en marketing.

Peter Ros

Peter is ondernemer, auteur en spreker over de impact van technologie op mens, organisatie en maatschappij. Hij zet zich graag in voor mentale weerbaarheid en technologische gelijkwaardigheid. Daarom slaat hij bruggen tussen mentale- en digitale fitheid. Houdt van echte verbinding, boeken, muziek, eten, yoga en motorrijden.

Simone Haenen

Simone vindt het belangrijk dat mensen het gevoel hebben ertoe te doen, zeker in hun werk. Werk is zo’n groot deel van je leven – dus het moet belangrijk zijn, je moet er iets van kunnen leren of je moet het leuk vinden. Daar houdt ze zich al jaren mee bezig en heeft hier al ontzettend veel organisaties mee mogen helpen, van klein tot groot. Ze wordt er vooral blij van als ze dit op een innovatieve manier mag vormgeven! Eén van de vragen die ze altijd meeneemt is hoe informatie, communicatie en techniek (ICT) hierin kunnen faciliteren. Want als je het talent van je computer nou eens goed inzet hou je zelf meer tijd over voor waar we als mens talent voor hebben. Slim organiseren, slim samenwerken en slim zelf werken.